Ara comença la Comissió Informativa de l'Ajuntament de Sagunt d'Infraestructures i preguntaré sobre els cotxes elèctrics.

La contestació la sé que no hi ha cap conveni, ja que no es va renovar el que existia. Segons LAS PROVINCIAS un dia després de la seua presentació El projecte. impulsat pel Ministeri d'Infraestructures (Agència Valenciana de l'Energia), la Generalitat, l'Ajuntament, la Universitat Politècnica de València i les empreses Mobilitat Urbana Sostenible (Movus), Actuacions Vallduxense i Green Power, és una «aposta intel·ligent, enginyosa, nova i molt d'acord amb els temps que corren», segons va recalcar ahir el president (ex) del Consell, Francisco Camps, durant la presentació del nou sistema.

Doncs bé un any després el sistema ja no estava funcionant i la despessa en la instal·lació dels "enxufes" ja estava feta. Els veïns i veïnes veiem com els cotxes no els utilitzava ningú i que era un projecte que, des d'un principi, coixejava perque no és corresponia amb ninguna necessitat de la ciutadania.

La pregunta més concreta és perque la Conselleria d'Infraestructures, segons va dir ahir en nota de premsa i arreplegada per les principals agències, ha inclós dins de les possibilitats dels "nou rellotge-targeta" els cotxes elèctrics de Sagunt. Més concretament han dit açò: "A través d'aquest rellotge es tindrà accés als diferents mitjans de transport públics de l'àrea metropolitana de València: Metrovalencia, EMT, Metrorbital, Metrobus i Valenbisi, així com la resta de serveis pels quals ja es pot utilitzar la targeta Móbilis, com el lloguer de vehicles elèctrics a Sagunt o el lloguer de bicicletes a Catarroja, Paterna o Burjassot."

Algú tindrà que dir a la Conselleria que ja no funcionen, i és més, cada minut que ha passat el funcionari io funcionaria de torn ideant açò i ha tingut en el cap el servei de cotxes elèctrics hem perdut diners perque no ho ha dedicat a altres coses productives i que estiguen en marxa. És simplement que volen fer vore que continua funcionant? Per el simple fet de quedar bé de cara a l'exterior?

Si, així és la política dle PP...