genericcompromis
Com a bon informàtic que sóc no he vullgut canviar el títol del primer post que per defecte fica Wordpress: "Hola, món!"

Hui inicie un blog dedicat a la meua tasca com a regidor de l'Ajuntament de Sagunt. Des de fa dos anys forme part de l'equip de regidors i regidores (4) que el passat maig de 2011 vam eixir elegits per els ciutadans de Sagunt per a representar-los en l'Ajuntament, l'intitució més propera a la ciutadania.

Passada mitja legislatura crec que cal avançar i començar a escriure les meues reflexions al voltant del lloc que estic ocupant i explicar al poble tot el meu treball. Vos explique més o menys com anirà el blog!

Hi hauran 3 categories principals:


  • #diaadia: on ficaré en format video o escrit les reflexions i/o notes de premsa i articles que vaja realitzant, així com les contestacions als ciutadans i ciutadanes que vullguen comunicar-se amb mi.

  • #comissions: cada regidor estem assignat a unes comissions, les comissions son les àrees de les que ens preocupem cadascú de nosaltres, en el meu cas INFRAESTRUCTURES i REGIM INTERIOR

  • #plesagunt: explicaré els temes que duc al ple, les reflexions i debat sobre els mateixos així com els argumentaris.


La meua AGENDA pública estarà a la barra de la dreta així com tot el relacionat amb la TRANSPARÈNCIA del lloc de Regidor que estarà enllaçat al menú superior amb el botó #transparent.

Així doncs done el tret de partida a aquest blog!

PS: això si! cal donar les gràciesa Ricard Chulià per la rapidessa en muntar el blog! Gràcies mestre!