Jo no he votat ni aquesta reforma ni la constitució. Eixa es la meua generació, una generació que s'ha trobat com el PSOE, PP i companyia ens han dut per on ells han vullgut, mercat comú, OTAN, sostres de dèficits... des de Madrid ens arrastren a tots i totes a les mateixes decisions, i com aquestes decisions estan marcades per les motivacions de la banca i del capital.

Vos heu adonat que en aquesta societat actual, capitalista, hi ha molta gent que té tendències anticapitalistes o antisistema? com pot ser la gent del 15M, la gent de l'esquerra anticapitalista i els anarquistes? estem convivint moltes maneres de pensar en un mateix instant i moment en aquest estat i tots tenim que tindre la nostra veu. El proper 20N serà el moment de tornar a votar i tornarem a escoltar això de que votar no val per a res perquè al final governa el mateix gos amb diferent collar, però espereu, enguany pot ser diferent des de Compromís estem fent les coses bé i volem donar la campanada a les Eleccions Generals i dur la veu valenciana i valencianista a les institucions, una veu valenciana amb obediència estricta de la nostra terra i que esta les coses bé. Jo recolzaré a Compromís perquè em val la pena i sé que aconseguirem més coses per a la nostra terra si estem al Congrés.

Des de fa molt de temps el BLOC fa una política de baix cap a dalt contant amb totes les persones siguen militants, simpatitzants o no, donat-li veu a les institucions. Per això des de fa uns mesos estic recavant informació de problemes, inquietuds, idees... dels nostres ciutadans i ciutadanes, inclús associacions, per a poder donar este servei i poder dur a l'Ajuntament els problemes al peu del carrer i que pugam tindre solucions concretes per a problemes concrets. Amb tres mesos es poden obtindre quasi 100 problemes, una per dia... que esta passant? la gent no veu canvis al seu voltant, la gent té preguntes que ningú les contesta! La nostra ciutat necessita plans concrets per a poder concretar accions, necessitem pensar, imaginar, d'ací a 5 o 10 anys, dona igual qui governe, tenim que ser més llests per a poder continuar construint la nostra ciutat conforme la volen els nostres veïns i veïnes.