Encara recorde quan el Partit Popular va presentar un cartell amb un carranc i amb els logos dels partits polítics que la passada legislatura governaven l'ajuntament de Sagunt, el seu lema era era una cosa així com "amb el tripartit anem cap arrere". Doncs bé, els que van cap arrere són ells, no han pogut defensar les mentides als joves, obrers i empresaris. Les mentides als barris, places i mercats, al futur del nostre poble i a la gent del camp.

No han pogut defensar el pacte amb SP, no han pogut defensar el ara si, i el ara no de Vayá. I açò evidencia la inestabilitat del govern de la nostra Ciutat, un govern que amb el que ens esta caent hauria de ser el més fort de tota la democràcia.

Em fa recordar aquesta necessitat de mantindre un regidor que no ha sabut defensar Sagunt, i que ha mentit sobre la nostra història i la nostra llengua. Es sembla a aquella acció de Zaplana de donar-li la presidencia de les Corts a Lizondo per a ser proclamat president de la Generalitat.

Això és el que és Vayà, el Lizondo del Partit Popular saguntí, per a ells l'única manera d'aconseguir uns vots determinats i per això el Partit Popular, eixe partit mentider de farsants, intenta mantrindre'l, això si, tallant-li el pas al següent en la llista, que el Partit Popular per ser un militant "discolo". Vayà ha sigut utilitzat com un drap dos voltes, una per aconseguir vots dels saguntins i donar-los als segragacionistes i un altra volta per neutralitzar al sector saguntí del PP.

En fi, hi ha vegades que, encara que intenten fer-nos creure que hi ha coses diferents o que han canviat, en realitat no és així. Intenten encobrir-se amb una disfressa, però en el fons, són iguals a la resta: el mateix gos amb diferent collar.