Vergonya, cavallers. He llegit al periòdic que l’alcalde de Sagunt ha asistit, a fer-se la foto, a un acte de l’Academia Valenciana la Llengua i s’ha adherit Sagunt a un conveni d’ús del valencià… QUÈ?? si nosaltres dispossem d’un us dels recursos lingüístics dins de l’Ajuntament i els sionistes populars no fan res per a respectar-lo.

Si no que intenten colonitzar la nostra ciutat trencant els acords municipals per acords amb d’Academies i fent-li el cul més gran al Conseller d’inEducacció Font de Mora, li haurà preguntat com va la contrucció del Col·legi nº10 ? o perque l’institut Jaume I ara esta a la cola, després de més de 10 anys d’espera, en la llista de la Conselleria?

Vergonya, cavallers, els tindria que donar l’incumpliment d’acords municipals, vergonya, cavallers, la discriminació patida per més d’un col·lectiu i comunitat educativa. Vergonya, cavallers, per donar-li el poder als que volen separar aquest municipi en dos i vergonya, cavallers, per la doble vara de medir. Vergonya, cavallers, pel desequilibri pressupostari que farà de Sagunt una ciutat endeutada per el seu afan de protagonisme, pel seu afan de cumplir promeses electorals barates i populistes.

I vergonya, cavallers, vergonya per no saber fer una descentralització com cal i començar a duplicar serveis o eliminar serveis necessaris per als ciutadans. Vergonya, cavallers, per no saber apretar-se el cinturó en aquesta època de crisi i continuar despilfarrant i despilfarrant, com es el cas, incomprensible de la vigilancia privada d’un terreny municipal com es la Gerencia, no hi han policies locals? o es que el regidor de Policia no pot assumir aquestes responsabilitats?, açò crea un precedent… com tants i tants precedents que estan creant en aquest municipi, ara sols falta saber si la vara de medir es per a tots igual…